Sisteme de control de la distanță GSM

Deschidere barieră cu telefonul mobil NVD-3306 (2k)

Intrările și porțile cu bariere din clădiri, șantiere și parcări pot fi controlate cu ușurință fără a fi nevoie de un cititor de carduri sau un controler. Doar persoanele înregistrate pot deschide bariere și porți.

Deschidere barieră NVD-3305 Telefon mobil (3k)

Este o soluție practică care oferă control fără utilizarea unei telecomenzi sau a unui cititor de carduri pentru bariere de braț, borne, uși glisante, turnichete și porți de grădină la intrările în clădiri, intrările în șantier și parcări.

Dispozitiv de deschidere a obturatorului cu telefon mobil

Cu dispozitivul nostru de control al obturatorului GSM special dezvoltat pentru magazine și locuri de muncă, obloanele pot fi acum deschise și închise fără a fi nevoie de o telecomandă.

Dispozitiv de deschidere a barierei UHF cu telefon mobil

Este disponibil un produs special dezvoltat pentru a controla intrările și porțile barierelor din clădiri, șantiere și zone de parcare fără a fi nevoie de un controler sau cititor de carduri.

Controler de temperatură/umiditate cu telefon mobil

Acest dispozitiv poate măsura nivelurile de temperatură și umiditate ale mediului în care se află.  Utilizatorii pot seta valorile inferioare și superioare pe care le doresc prin butoanele și ecranul de pe dispozitiv.

Controlul irigațiilor cu telefonul mobil NVD-3304

Aparatul, care este special conceput pentru utilizarea în zone agricole, asigură controlul puțurilor de apă sau pompelor cu un telefon mobil. Face posibilă irigarea pentru timpul dorit și pornirea și oprirea cu ușurință.

Live Chat
1