Echipament electronic

Controler programabil EM-0101

Controler programabil pentru toate funcțiile .
Puteți utiliza acest dispozitiv pentru aproape orice fel de proiect de automatizare. Putem furniza documentație clară și kit SDK pentru programatori, dacă doriți.

Controler programabil EM-0102

Controler programabil pentru toate funcțiile . Puteți utiliza acest dispozitiv pentru aproape orice fel de proiect de automatizare. Putem furniza documentație clară și kit SDK pentru programatori, dacă doriți.

NVD-4501 USB Smart Card Reader Writer

Funcționare compatibilă HID. Citirea și scrierea la frecvența de 13,56 Mhz. Blocurile de card Mifare și suport SDK sunt, de asemenea, disponibile.

Cardul USB (I/O) pentru controler barieră

Este folosit pentru a declanșa o barieră în sistemele de recunoaștere a plăcuțelor de înmatriculare. 1 dispozitiv poate controla 3 bariere. În locurile în care sunt necesare mai mult de 3 roluri, numărul de roluri poate fi mărit după dorință, conectându-le în serie.

NVD-3210 Card de rețea TCP:IP (I:O) de control al barierei

Poate trimite un declanșator la orice dispozitiv din rețea.
Informațiile de intrare pot fi primite de la orice dispozitiv din rețea

Detector de buclă NND-3802 (2 canale)

Acest dispozitiv, cunoscut și sub numele de detector de detectare a masei metalelor, este un echipament electromagnetic care iese de la releele sale în funcție de densitatea metalului de pe el.

6 Spot LED IR de putere

Este utilizat în scopuri de iluminare nocturnă în sistemele de recunoaștere a plăcuțelor de înmatriculare. În acest fel, fosforul de pe plăcuță strălucește și permite să se vadă mai clar plăcuța de înmatriculare.

Panou Led

Este folosit în sistemele de recunoaștere a plăcuțelor de înmatriculare pentru a afișa informațiile dorite online pe panoul cu LED-uri. Suportul SDK este disponibil. În acest fel, poate fi integrat cu orice program dorit.

Mașină de distribuire a cardurilor

Este conceput pentru a elimina costul biletelor în parcările cu plată. Datorită mecanismului de emitere a cardului Mifare, toate informațiile introduse sunt scrise pe card.

Live Chat
1